Menu

Souimanga Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Senegal samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Ten zuiden van Dakar, in de groene, tropische delta van Sine Saloum ligt de Souimanga Lodge. Op twee uur rijden van de hoofdstad treft u een ware oase van rust en stilte aan.

De lodge heeft slechts zeven houten bungalows, die op palen gebouwd zijn. Ze hebben een authentieke Afrikaanse inrichting en een kleurrijke badkamer met een   douche. Naast een privé terras hebben de lagune kamers en de twee suites ook een eigen steiger waar u wegdroomt bij het kabbelende water. De suites beschikken over een aparte salon en een privé zwembad.

Hier in de Afrikaanse bush is gastronomie een echte luxe en een grote uitdaging, maar fijnproevers zullen het restaurant weten te waarderen. De chef creëert met veel zorg zowel internationale als traditionele gerechten, vergezeld van voornamelijk Franse wijnen uit de wijnkelder.

Souimanga Lodge houdt van de authenticiteit van haar regio en neemt u dan ook graag mee naar de traditionele markt, een misviering, gezellige dorpjes of een Serere worstelmatch. In een typische prauw of in het zadel van een paard verkent u het gebied vanop het water. Eens terug in de lodge vleit u zich neer in de ligzetels aan het zwembad om van de laatste zon te genieten.

  • Reizen naar Senegal Senegal
  • Hoofdstad Dakar
  • Munteenheid CFA-Frank
  • Tijdszone UTC
  • Taal Frans

Beleef Souimanga Lodge

Amazing Senegal met z'n twee

Een boeiende rondreis

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Senegal te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak