Menu

Lamantin Beach Resort & Spa

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Senegal samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Al sinds zijn opening is dit luxehotel toonaangevend voor heel Senegal. Zijn uitstekende reputatie is te danken aan het personeel die u perfect in de watten weet te leggen. De combinatie van een authentieke Afrikaanse touch met alle denkbare comfort is bijzonder geslaagd.

Niet alleen zijn directe ligging aan het uitgestrekte zandstrand en de jachthaven zijn een grote troef. Lamentin Beach is ook een perfecte uitvalsbasis om het echte Senegal per quad, buggy, 4x4 of per boot te ontdekken. Maar ook in de onmiddellijke buurt van het hotel zelf zijn er veel ontspanningsmogelijkheden zoals een 18 holes golfbaan, watersporten en winkeltjes.

De kamers en suites zijn ondergebracht in het hoofdgebouw en in bungalows. Allen bieden ze zicht op het zwembad of op de zee. Top of the bill zijn de ruime Blue Bay Beach kamers met een eigen infinity pool en een receptie met 24u/24 butler service.

Aan het grote zwembad omzoomd met palmbomen is het heerlijk vertoeven. Wissel af met een heerlijk plekje aan het privéstrand dat uitgerust is met Balinese bedden en rieten zonneschermen.

Laat u verwennen in hét beste wellnesscenter van Senegal, uitgerust met een sublieme spa, hydromassage, hamman en verschillende cabines voor een deugddoende massage. In de drie restaurants komt u culinair aan uw trekken. Les Paletuviers met zwembadzicht en show cooking, La Terasse du Port met zicht op de haven en Le Beach Club op het strand zorgen wellicht voor dat extra kilootje op de weegschaal.

  • Reizen naar Senegal Senegal
  • Hoofdstad Dakar
  • Munteenheid CFA-Frank
  • Tijdszone UTC
  • Taal Frans

Beleef Lamantin Beach Resort & Spa

Amazing luxe strandverblijf in Senegal

Heerlijk genieten aan het strand

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Senegal te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak