Menu

Uga Residence

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Sri Lanka samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Uga Residence is een karakteristiek boutique hotel centraal gelegen tussen Park Street Mews en de boeddhistische tempel aan het meer van Gangarama. Het hotel is gevestigd in een 180 jaar oud herenhuis dat gebouwd werd door een machtige advocaat die hier belangrijke mensen ontving, zoals de Britse gouverneurs en Indiase maharadja’s. Tegenwoordig biedt Uga Residence een oase van rust in het hart van de stad.

De inrichting van de zeer ruime kamers is een mix van koloniaal met klassiek, donker hout, zijde en luxe meubilair. Na een drukke dag in de hoofdstad zal u ’s avonds tot rust kunnen komen op uw eigen mini privé-binnenplaats.

Het restaurant ‘Rare at Residence’ is een van de beste van Colombo en ligt binnen de muren van het hotel. De chef zal u verrassen met zijn traditionele verfijnde kookkunsten en bijzondere producten waar hij zijn eigen persoonlijke twist aan geeft. Drink na uw diner nog een glaasje whisky als afsluiter, want het hotel heeft de grootste whiskycollectie van Colombo.

Wenst u enkel te ontspannen tijdens uw verblijf in Colombo? Dan kan u gebruik maken van de bibliotheek, het fitnesscenter of het zwembad.  

  • Reizen naar Sri Lanka Sri Lanka
  • Hoofdstad Colombo
  • Munteenheid Roepie
  • Tijdszone UTC + 05.30
  • Taal Singalees, Tamil, Engels

Enkele foto's


Beleef Uga Residence

Amazing familiereis in Sri Lanka

Samen de hoogtepunten ontdekken

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Sri Lanka te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak