Menu

Uga Bay Passikudah

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Sri Lanka samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

De nog maar net voor het toerisme ontsloten oostkust van Sri Lanka is veel ongerepter dan de westkust. Lange brede zandstranden, historische plaatsjes en idyllische vissersdorpjes waar u met open armen ontvangen wordt. Het dorpje Passikudah is de perfecte tussenstop tussen noord en centraal Sri Lanka met Uga Bay als een heerlijk rustpunt tijdens uw rondreis.

Het slechts twee verdiepingen hoge Uga Bay bestaat uit 44 studio’s, een bay suite en een beach villa. Het cirkelvormige ontwerp van het resort zorgt ervoor dat alle kamers uitzicht hebben op de azuurblauwe oceaan. De inrichting is modern, maar toch ook heel sfeervol met houten vloeren. Het donker meubilair wordt gecombineerd met lichte tinten.

Het resort is een heerlijk oord voor rustzoekers, maar ook voor liefhebbers van watersport. De zee is hier erg rustig, waardoor u hier direct voor de kust kunt snorkelen. Of ga op duikexcursie, bijvoorbeeld naar het vliegtuigwrak van de HMS Hermes, dat hier tijdens WOI door een Japans toestel werd neergehaald. Ook het achterland van Passikudah is zeer de moeite waard. Huur een fiets bij het resort en ga zelf op ontdekkingstocht langs pittoreske vissersdorpjes, lokale markten en Hindoe tempels.

  • Reizen naar Sri Lanka Sri Lanka
  • Hoofdstad Colombo
  • Munteenheid Roepie
  • Tijdszone UTC + 05.30
  • Taal Singalees, Tamil, Engels

Enkele foto's


Beleef Uga Bay Passikudah

Amazing familiereis in Sri Lanka

Samen de hoogtepunten ontdekken

Amazing Sri Lanka Off the Beaten Track met z'n twee

Wijk af van de gebruikelijke route

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Sri Lanka te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak