Menu

Ceylon Tea Trails

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Sri Lanka samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Sri Lanka en thee zijn twee begrippen die onafscheidelijk zijn, hetgeen tot uiting komt in de vroegere naam van het land: Ceylon, tevens de naam van de bekendste theesoort ter wereld. Een van de bekendste theefamilies in Sri Lanka, de Fernando familie, heeft vijf van haar oorspronkelijke plantagebungalows omgebouwd tot prachtige boutique accommodaties. In dit spectaculaire heuvellandschap liggen deze tea estates rondom het pittoreske Castlereigh meer, verbonden door wandel- en fietspaden. Elk huis heeft zijn eigen kok, butler en manager. Een verblijf in Tea Trails zou weleens het hoogtepunt van uw reis door Sri Lanka kunnen zijn!

Tea Trails is een kleinschalig resort in de 'Gouden Vallei'. Deze bijnaam van de Bogawantalawa vallei lijkt vreemd gekozen. Omgeven door heuvels en lieflijke meren ziet u niets dan groen. Deze groene theeplantages zorgen hier al eeuwen voor thee van de beste kwaliteit.

De vijf bungalows – gaande van typisch Engels tot meer modern qua stijl - hebben maximaal zes kamers, waardoor het huiselijke gevoel bewaard is gebleven. Ook het kopje Ceylon thee dat iedere ochtend voor u klaar staat, draagt daar aan bij. Het hoofd van de plantages neemt u graag mee op ontdekkingsreis tussen de theebladeren, van de velden naar de fabriek, waar de blaadjes worden verwerkt tot zwarte thee.

Hier logeert u op basis van all-inclusive.

  • Reizen naar Sri Lanka Sri Lanka
  • Hoofdstad Colombo
  • Munteenheid Roepie
  • Tijdszone UTC + 05.30
  • Taal Singalees, Tamil, Engels

Enkele foto's


Beleef Ceylon Tea Trails

Amazing Relais & Chateaux experience in Sri Lanka

Het allérbeste van Sri Lanka ervaren

Amazing Sri Lanka natuurreis met z'n twee

Focus op Sri Lankaanse landschappen

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Sri Lanka te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak