Menu

Sossusvlei Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Namibië samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Met zijn ligging vlak aan de toegangspoort van het Namib Naukluft Park, is de Sossusvlei Lodge prachtig gelegen. Na slechts twee minuten rijden, staat u als één van de eerste aan de grote, rode zandduinen en de dorre, bomen van de ‘Dead Vlei’.

De moderne bungalows, aan de buitenkant donkerbruin, binnenin licht van kleur, gaan op in hun woestijnachtige omgeving. U geniet van alle comfort met een en-suite badkamer en grote ramen die toegang bieden tot uw privé patio. De familielodges bestaan uit twee connecterende kamers, elk met een eigen badkamer. De elegante junior suite beschikt over een ruimere slaapkamer, een salon en een terras met dompelbad.

Vanop het grote terras van het restaurant heeft u zicht op de Elim Dune en de nabijgelegen waterhole die regelmatig voor actie zorgt. Springbokken, jakhalzen en struisvogels komen er hun dorst lessen, terwijl u op enkele meters afstand door de chef verwend wordt met verse gerechten en uitstekende wijnen. Na een avontuurlijke dag in het zand, proeft u van een cocktail in de poolbar of een frisse Lager in de Acacia Beer Garden.

Uiteraard kunt u vanuit de lodge richting Sossusvlei en Deadvlei vertrekken, maar het Sossusvlei Lodge Adventure Centre heeft meer te bieden dan dat. Deze lodge laat u de regio ontdekken zoals u dat het liefst wilt. Tussen twee tochten door kunt u zich verfrissen in het zwembad of leert u  pijl en boog schieten in een schilderachtige omgeving.

  • Reizen naar Namibië Namibië
  • Hoofdstad Windhoek
  • Munteenheid Namibische Dollar
  • Tijdszone UTC + 2
  • Taal Engels

Enkele foto's


Beleef Sossusvlei Lodge

Amazing Namibië met z'n twee

Belangrijkste hoogtepunten in één reis

Amazing Familiereis naar Namibië

Quality time in de woestijn

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Namibië te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak