Menu

Mushara Outpost

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Namibië samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Mushara is een concessie, gelegen op 8 km van The Von Lindequist-poort, de oostelijke ingang van het Natuurreservaat Etosha. U geniet hier van het beste van twee werelden: de ruige wildernis van Etosha en de elegante luxe van Mushara.

Mushara Outpost omvat acht ‘tenten' die op een eeuwenoude, droge rivierbedding liggen. De verblijfsmogelijkheden zijn echter beter te typeren als chalets en staan op een verhoogd houten dek tussen de inheems begroeiing. Grote glazen schuifdeuren zorgen voor een prachtig uitzicht op de omgeving en op uw ruime dek kunt u genieten van de geluiden van de Afrikaanse bush. De inrichting van de tenten is zeer stijlvol en weerspiegelt de tinten van de omliggende natuur: warm bruin, beige en wit.

Het hoofdgebouw van Mushara Outpost is zeer elegant ontworpen en is heel open. Ivoor, zilver en grijsbruin overheersen. U vindt hier verschillende loungegedeeltes, eetgedeeltes, een bar, een terras en een open haard. Het is de ideale locatie om te vertoeven tussen de activiteiten door. Ook is er bij Mushara Outpost een plungepool ter verkoeling.

Tegen meerprijs neemt een enthousiaste gids u mee naar het Etosha National Park waar u schitterende safaritochten kunt maken. Behalve safari's per 4x4-voertuigen door het Etosha wildreservaat, kunt u ook prachtige natuurwandelingen maken waarbij uw gids u van alles vertelt over het bijzondere gebied.

  • Reizen naar Namibië Namibië
  • Hoofdstad Windhoek
  • Munteenheid Namibische Dollar
  • Tijdszone UTC + 2
  • Taal Engels

Enkele foto's


Beleef Mushara Outpost

Super deluxe flying safari

De meest exclusieve verkenning

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Namibië te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak