Menu

Mushara Outpost

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Namibië samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Mushara Outpost is gelegen op een achttal kilometer van The Von Lindequist, de oostelijke ingang van het Natuurreservaat Etosha. Hier geniet u van het beste van twee werelden: de ruige wildernis van Etosha enerzijds en de elegante luxe van Mushara anderzijds.

Mushara Outpost biedt elegantie en exclusiviteit en omvat acht luxetenten die op een eeuwenoude, droge rivierbedding liggen. De tenten, die eerder als bungalows aanvoelen, staan op een verhoogd houten dek tussen de inheemse begroeiing. Grote glazen schuifdeuren zorgen voor een prachtig uitzicht op de omgeving en op uw ruime dek geniet u van de geluiden van de Afrikaanse bush. De inrichting van de tenten is zeer stijlvol en weerspiegelt, door gebruik te maken van warm bruin, beige en wit, de tinten van de omliggende natuur.

Het hoofdgebouw van Mushara Outpost is zeer elegant ontworpen en is geheel open. Ivoor, zilver en grijsbruin zorgen voor een rustgevend gevoel. U vindt hier verschillende loungegedeeltes, restaurants, een bar, een terras en een open haard. Het zwembad met ligstoelen er omheen is de ideale plek om te vertoeven tussen de activiteiten door.

Een enthousiaste gids neemt u mee naar het Etosha National Park waar u schitterende safaritochten onderneemt. Behalve safari's per 4x4-voertuigen door het Etosha wildreservaat, kunt u ook prachtige natuurwandelingen maken waarbij uw gids u alles vertelt over dit bijzondere gebied.

  • Reizen naar Namibië Namibië
  • Hoofdstad Windhoek
  • Munteenheid Namibische Dollar
  • Tijdszone UTC + 2
  • Taal Engels

Enkele foto's


Beleef Mushara Outpost

Amazing honeymoon in Namibië

Waan u alleen op de wereld

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Namibië te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak