Menu

Little Kulala

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Namibië samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Het schitterende Little Kulala is hét toonbeeld van een geslaagde accommodatie in hartje woestijn. Het kamp  is gelegen aan de droge rivierbedding van de Auobrivier en vormt een luxueuze uitvalsbasis voor de activiteiten in het gebied.

De elf met riet bedekte en zeer comfortabele villa's, elk met eigen dompelbad, gaan volledig op in het tijdloze woestijnlandschap. Het gebruik van neutrale kleuren, fraaie texturen en het natuurlijke licht in de villa's, maakt dat ze perfect matchen met de zachte pasteltinten van de omgeving. Elke villa heeft een skybed op het dak, zodat u onder de blote hemel kunt slapen of gewoon van de sterren kunt genieten. Verder zijn een binnen- en buitendouche aanwezig.

Little Kulala heeft een privé toegang tot het Namib Naukluft Park. U bezoekt gemakkelijk het gebied te voet, in een jeep, op een e-bike of per quad. Samen met een gids passeert u langs de mooiste en meest boeiende plaatsen van de woestijn. Tegen een meerprijs kunt u de prachtige natuur ook vanuit een luchtballon bewonderen, met als kers op de taart een champagneontbijt op de landingsplaats.

  • Reizen naar Namibië Namibië
  • Hoofdstad Windhoek
  • Munteenheid Namibische Dollar
  • Tijdszone UTC + 2
  • Taal Engels

Kan u al niet wachten om naar Namibië te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak