Menu

Little Kulala

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Namibië samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Het schitterende Little Kulala is het toonbeeld van een geslaagde woestijnaccommodatie. Het kamp zelf is gelegen aan de droge rivierbedding van de Auab-rivier, en vormt een luxueuze uitvalsbasis voor de activiteiten in het gebied.

De 11 rietgedekte en zeer comfortabele villa's, ieder met eigen dompelbad, gaan volledig op in het tijdloze woestijnlandschap. Het gebruik van neutrale kleuren, fraaie texturen en het natuurlijke licht in de villa's maakt dat ze perfect matchen met de zachte pasteltinten van de omgeving. Elke villa heeft een 'skybed' op het dak, zodat onder de blote hemel geslapen kan worden of om gewoon van de sterren te genieten. Verder zijn een binnen- en buitendouche aanwezig.

Vanuit Little Kulala kunt een bezoek brengen aan de hoge rode zandduinen. Sossusvlei is gelegen in de Namib woestijn, de oudste woestijn ter wereld. Little Kulala heeft, in tegenstelling tot andere lodges, een privé ingang naar het Namib Naukluft Park en is de dichtstbijzijnde lodge ten opzichte van deze magnifieke zandduinen. Ook kunt u de beroemde Sesriem Canyon bezoeken.

Tijdens een begeleide naturedrive in het Kulala Wilderness Reservaat kunt u klein wild spotten en genieten van de prachtige natuur. Tegen een meerprijs kunt u ’s morgens een ballonvaart maken over de Sossusvlei. Een werkelijk unieke ervaring om geruisloos te zweven boven de prachtige duinen en woestijn, met een champagne ontbijt geserveerd op de landingsplaats.

  • Reizen naar Namibië Namibië
  • Hoofdstad Windhoek
  • Munteenheid Namibische Dollar
  • Tijdszone UTC + 2
  • Taal Engels

Beleef Little Kulala

Super deluxe flying safari

De meest exclusieve verkenning

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Namibië te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak