Menu

Kulala Desert Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Namibië samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Aan de voet van de grootse duinen van Sossusvlei vindt u de authentieke Kulala Desert Lodge: betoverende uitzichten zijn absoluut verzekerd. De desolaatheid van deze locatie laat u werkelijk sprakeloos. Hier wordt u verwend met een pure wilderness ervaring!

De rieten daken en canvas tenten van de 23 ‘Kulala’s’ brengen u meteen in de juiste sfeer. In het kamp heerst een Noord-Afrikaanse stijl, die ook terug te vinden is in de lounge bar en het restaurant. Op de binnenplaats ligt een zwembad, omringd met ligzetels en loungesets waarin het werkelijk genieten is van de zon, uw reisgezelschap en de rust. Uw hut heeft een plat dak, waar u de nacht kunt doorbrengen onder een fonkelende sterrenhemel. Hou zeker ook de waterput in de gaten, vanuit de lodge maakt u prachtige foto’s van het wild dat op deze droge vlakten weet te overleven.

Door zijn privé ingang tot het populaire Namib Naukluft Nationale Park is dit een van de meest exclusieve kampen in de regio. Het grote voordeel: u kunt vroeg in de ochtend op pad om te genieten van het betoverende landschap, nog voor de andere reizigers het park binnen zijn. Probeer eens iets nieuws en verken het park op een elektrische fatbike of vanuit de lucht. Met een luchtballon zweeft u geruisloos over de duinen, een onvergetelijke ervaring.

  • Reizen naar Namibië Namibië
  • Hoofdstad Windhoek
  • Munteenheid Namibische Dollar
  • Tijdszone UTC + 2
  • Taal Engels

Enkele foto's


Beleef Kulala Desert Lodge

Amazing honeymoon in Namibië

Waan u alleen op de wereld

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Namibië te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak