Menu

Intu Afrika Zebra Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Namibië samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Zebra Kalahari Lodge is de meest luxueuze van de drie lodges van Intu Afrika Kalahari Reserve. Na een korte rit door de rode duinen van de Kalahari mag u in deze lodge een warm welkom verwachten.

De ruime kamers zijn ingericht met ebbehouten meubels en gedecoreerd met oude Afrikaanse maskers. De lodge heeft acht kamers in het hoofdgebouw, vlakbij het zwembad en vijf luxe kamers ietwat verder weg. Alle kamers bieden een prachtig zicht op het unieke gebied en de waterput dat het wild tot bij de lodge lokt.

De chef van de lodge kookt met verse en lokale producten uit de nabijgelegen boerderijen. U kunt plaatsnemen op het terras, vanwaar u zicht heeft op de antilopen en andere dieren die graag eens langskomen voor een slokje water uit de waterput. Wilt u de andere lodges gaan verkennen, dan kunt u ook daar blijven dineren.

Zebra Lodge, net als de andere twee lodges van Intu Afrika, biedt een variatie aan activiteiten zoals Quad-Biking, game drives en wandelingen met de Bosjesmannen. Om uw verblijf onvergetelijk te maken kan u een romantische Dune Dinner reserveren.

  • Reizen naar Namibië Namibië
  • Hoofdstad Windhoek
  • Munteenheid Namibische Dollar
  • Tijdszone UTC + 2
  • Taal Engels

Enkele foto's


Beleef Intu Afrika Zebra Lodge

Amazing Namibië met z'n twee

Belangrijkste hoogtepunten in één reis

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Namibië te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak