Menu

Hansa Hotel

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Namibië samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Hansa Hotel, gelegen in het centrum van Swakopmund, is het oudste hotel van de stad (1905). Recente renovatiewerken gaven het historische hotel een modernere stijl zonder het oorspronkelijke karakter te verliezen.

De verzorgde kamers liggen rond het binnenplein dat werd omgetoverd tot een gezellige tuin. De kamers hebben een eerder klassieke inrichting. De grote ramen en lichte kleuren zorgen voor een heldere ruimte. Een en-suite badkamer, kleine zithoek en soms een terras maken de kamer af.

Ook op culinair vlak zal u niets tekort komen. Het restaurant van het hotel werd bekroond met een Platinum Award voor de beste wijnen en is één van de meest befaamde van Swakopmund. In het Bojos Café moet u zijn voor lichte snacks of een gebakje en het gezellige ‘The Private Bar’ verwent u met heerlijke huisgemaakte en lokale gerechtjes. Probeer zeker eens de huisspecialiteit “Colonial Coffee”.

Swakopmund staat bekend om zijn vele mogelijkheden en activiteiten. De Namib Desert is populair bij liefhebbers van adrenaline: Sandboarden, quad rijden, parachutespringen en woestijnsafari’s vullen spannende dagen. Houdt u niet van snelheid en avontuur? Aan de receptie kunt u ook terecht voor uitstappen naar ambachtelijke markten of interessante bezienswaardigheden in de buurt.

  • Reizen naar Namibië Namibië
  • Hoofdstad Windhoek
  • Munteenheid Namibische Dollar
  • Tijdszone UTC + 2
  • Taal Engels

Enkele foto's


Kan u al niet wachten om naar Namibië te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak