Menu

Etosha Oberland

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Namibië samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Deze nieuwe lodge, op 10 km van de zuidelijke ingang van Etosha National Park, combineert luxe met een hoge mate aan privacy. De ligging in een privaat reservaat zorgt voor de nodige rust maar regelmatig krijgt u wel het gezelschap van wilde dieren die rond het kamp dwalen.

De lodge heeft slechts 15 chalets die zowel qua ruimte als inrichting royaal zijn. De chalet gaat volledig op in de savanne. Grote glazen schuifdeuren leiden naar het houten terras. Alle kamers hebben een en-suite badkamer en een buitendouche. Er zijn drie kamers met een extra slaapkamer, ideaal voor gezinnen op zoek naar nog meer ruimte.

In het restaurant en de lounge wordt u ’s avonds verwelkomd door het gezellige haardvuur. Laat u verwennen met vijf-gangenmenu’s vol verrassende smaken.

Terwijl de zon traag verdwijnt achter de horizon, is het heerlijk zitten in een van de zetels op het dek, met zicht op de waterpoel en dorstige dieren. Voor de lodge en de twee waterholes ligt de grote infinity pool van waaruit u een schitterend zicht heeft op de uitgestrekte savanne. Ga tijdens de dag op game drive en spot het wild van Etosha National Parc.

  • Reizen naar Namibië Namibië
  • Hoofdstad Windhoek
  • Munteenheid Namibische Dollar
  • Tijdszone UTC + 2
  • Taal Engels

Enkele foto's


Beleef Etosha Oberland

Amazing Namibië met z'n twee

Belangrijkste hoogtepunten in één reis

Amazing honeymoon in Namibië

Waan u alleen op de wereld

Amazing Familiereis naar Namibië

Quality time in de woestijn

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Namibië te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak