Menu

Doro Nawas

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Namibië samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Doro Nawas is genesteld te midden Damaraland aan de rand van de drooggevallen rivier Aba-Huab, wat zorgt voor panoramische uitzichten over de ruige vlaktes en de Etendeka bergen. Hier komt u onder andere oryxen, springbokken, zwarte neushoorns, cheeta’s, kudu’s en de bijzondere woestijnolifanten tegen.

Met gebruik van natuursteen, canvasmuren en een rieten dak gaan het design en decor van de 16 ruime chalets op in de omgeving, steeds met comfort en luxe indachtig. Elke eenheid, ontworpen in harmonie met de heuvels, bestaat uit een slaapkamer, en-suite badkamer (en buitendouche) en een privéveranda om te genieten van de uitgestrekte vlaktes of naar de sterren te kijken. De romantische zielen kunnen zelfs een avond onder de sterrenhemel slapen.

Het kamp biedt een waaier aan faciliteiten. Zo kan u ’s avonds rond het kampvuur op de binnenplaats nagenieten van uw dag. Naast de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te dineren, is er een zwembad, bar en een lokaal curiosa gebied. Een trap naar het platte dak leidt tot schitterende zonsondergangen en mogelijkheden tot sterrenkijken. Het kamp biedt daarenboven de perfecte uitvalsbasis voor een ontdekking van Twyfelfontein met zijn eeuwenoude rotstekeningen en gravures van de San , dat zijn Bosjesmannen, een safari op zoek naar de zeldzame woestijnolifant of een natuurwandeling.

  • Reizen naar Namibië Namibië
  • Hoofdstad Windhoek
  • Munteenheid Namibische Dollar
  • Tijdszone UTC + 2
  • Taal Engels

Beleef Doro Nawas

Noord- en Zuid-Namibië, selfdrive rondreis

Doorkruis Namibië van zuid naar noord en krijg een totaalbeeld van dit indrukwekkende land!

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Namibië te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak