Menu

Doro Nawas

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Namibië samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Doro Nawas is genesteld te midden Damaraland aan de rand van de drooggevallen rivier Aba-Huab, wat zorgt voor panoramische uitzichten over de ruige vlaktes en de Etendeka-bergen. Hier komt u onder andere oryxen, springbokken, zwarte neushoorns, cheeta’s, kudu’s en de bijzondere woestijnolifanten tegen.

Dankzij het gebruik van natuursteen, canvasmuren en een rieten dak gaan de 16 ruime chalets perfect op in de omgeving, steeds met comfort en luxe indachtig. Elke eenheid bestaat uit een slaapkamer, en-suite badkamer (en buitendouche) en een privéveranda om te genieten van de uitgestrekte vlaktes of naar de sterren te kijken. De romantische zielen kunnen zelfs een avond onder de sterrenhemel slapen!

Het kamp biedt een waaier aan faciliteiten. Zo kan u ’s avonds rond het kampvuur op de binnenplaats nagenieten van uw dag. Naast de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te dineren, is er een zwembad en een bar. Een trap leidt naar het platte dak waar u geniet van schitterende zonsondergangen.

Het kamp biedt daarenboven de perfecte uitvalsbasis voor een ontdekking van Twyfelfontein met zijn eeuwenoude rotstekeningen en gravures van de San, Bosjesmannen, een safari op zoek naar de zeldzame woestijnolifant of een natuurwandeling.

  • Reizen naar Namibië Namibië
  • Hoofdstad Windhoek
  • Munteenheid Namibische Dollar
  • Tijdszone UTC + 2
  • Taal Engels

Beleef Doro Nawas

Amazing honeymoon in Namibië

Waan u alleen op de wereld

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Namibië te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak