Menu

Camp Kipwe

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Namibië samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Het kleinschalige luxe Camp Kipwe ligt in het bijzondere rotsachtige landschap van Damaraland, vlakbij Twyfelfontein. Het volledig vernieuwde kamp is opgebouwd uit natuurlijke materialen en nestelt zich tussen de rotsen op een van de mooiste plekken in Damaraland. Een sfeer van intimiteit en ruimte overheerst.

Het kamp beschikt over negen sfeervolle stenen bungalows en één suite. De kamers zijn rond van vorm met een groot privéterras en hebben een open badkamer met buitendouche. De kamers zijn mooi geïntegreerd in de omgeving en in natuurlijke tinten ingericht.

In het hoofdgebouw vindt u de receptie in typisch Afrikaanse stijl, het restaurant, de lounge en een terras waar u tijdens koele avonden heerlijk rond het kampvuur kunt zitten. Voor de sundowner is er een panoramisch uitzichtpunt op de heuvel achter het hoofdgebouw, waar u kunt genieten van een prachtige zonsondergang. Verder is er een plonszwembad dat tussen de rotsen ligt, ideaal voor verkoeling op warme dagen.

Het kamp biedt ook unieke activiteiten zoals een jeepsafari op zoek naar de zeldzame woestijnolifant en een bezoek aan de eeuwenoude rotstekeningen en gravures bij Twyfelfontein.

  • Reizen naar Namibië Namibië
  • Hoofdstad Windhoek
  • Munteenheid Namibische Dollar
  • Tijdszone UTC + 2
  • Taal Engels

Enkele foto's


Beleef Camp Kipwe

Amazing Namibië met z'n twee

Belangrijkste hoogtepunten in één reis

Amazing Familiereis naar Namibië

Quality time in de woestijn

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Namibië te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak