Menu

De desolate vlakte van Bagan

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Myanmar samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

De meer dan 2.000 oude tempels verspreid over de enorme droge steppe van Bagan – vroeger Pagan – zijn een van de meest adembenemende bezienswaardigheden in de wereld. Behorende tot de meest populaire bestemmingen in Myanmar, ligt Bagan op de route van bijna elke reiziger - met goede reden: de enorme, grote schaal van de buitenkant contrasteert met de buitengewoon ingewikkelde details van de tempels, wat zorgt voor een werkelijk unieke ervaring.

Maak deze ervaring nóg unieker door het terrein te verkennen vanuit de lucht! Start de dag met een ballonvaart over de indrukwekkende site van Bagan en de bekende Irrawady rivier. Een onvergetelijke en unieke ervaring. Houd er rekening mee dat de ballonvaart enkel beschikbaar is van eind oktober tot eind maart en als het weer het toelaat. Geen zin in een ballonvaart? Huur een e-bike en trek erop uit tussen de immense tempelvlakte. Schitterende foto's verzekerd!

Niet te missen bij een bezoek aan Bagan is ook de nabijgelegen vulkaan Mount Popa en zijn heilige klooster, dat spectaculair bovenop een rots ligt.

  • Reizen naar Myanmar Myanmar
  • Hoofdstad Yangon
  • Munteenheid Kyat
  • Tijdszone UTC + 06.30
  • Taal Birmaans

Enkele foto's


Beleef De desolate vlakte van Bagan

Myanmar privé begeleide rondreis in het Gouden Land

We nemen u mee tot in het kloppende hart van Myanmar!

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Myanmar te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak