Menu

Shangri-La’s Le Touessrok Resort

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Mauritius samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Het legendarische hotel Le Touessrok werd recentelijk gerenoveerd en overgenomen door de prestigieuze Shangri-La keten. De stokpaardjes van dit luxueuze hotel zijn het privé-eiland Ilot Mangénie en de toegang tot het bekende golfparcours van L’île aux Cerfs. Net als in de andere Shangri-La hotels wordt er ook hier sterk ingezet op uitstekende service en gastvrijheid.

Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa ligt aan een lang wit zandstrand, rechtover de baai van Trou d'Eau Douce. De 200 kamers en suites van het hotel werden ingericht met natuurlijke materialen, hedendaags design en Aziatische toetsen. Een deel van de kamers biedt rechtstreeks toegang tot het strand, anderen beschikken over een buitenterras.

Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa telt maar liefst vijf kwaliteitsrestaurants die gerechten aanbieden van de Japanse keuken tot Indisch en grillades. Shangri-La's Le Touessrok beschikt ook over een uitgebreide sportinfrastructuur: twee verwarmde zwembaden, u kan er kajakken, windsurfen, enzovoort. Doet u het liever iets rustiger aan? Dan moet u in de spa op het Ilot Frangipaniers zijn.

  • Reizen naar Mauritius Mauritius
  • Hoofdstad Port Louis
  • Munteenheid Mauritiaanse roepie
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Engels

Beleef Shangri-La’s Le Touessrok Resort

Amazing Mauritius met z'n twee

Sit back & relax in paradise

Amazing luxe op La Réunion & Mauritius

Het summum van twee droomeilanden

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Mauritius te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak