Menu

Soneva Fushi

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Malediven samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

“The original desert island hideaway in the Maldives”, zo wordt dit heerlijke hotel omschreven. Wij voegen daar graag nog wat superlatieven aan toe: hemels, overweldigend maar toch subtiel, het toppunt van ‘barefoot luxury’. Soneva Fushi is gelegen op het tropisch privé-eiland Kunfunadhoo, in het Baa Atoll Unesco-biosfeerreservaat. Qua oppervlakte is dit een van de grootste resort van de Malediven, maar toch voelt alles hier heel intiem aan.

De meeste villa’s – waaronder een heel aantal familievilla’s - liggen verscholen tussen de weelderige vegetatie met toegang tot de parelwitte stranden. Het eiland heeft een ‘sunrise’ en ‘sunset’-kant. Snorkelliefhebbers verblijven best aan de ‘sunset’-kant, terwijl we de ‘sunrise’-kant aanraden voor gasten op zoek zijn naar privacy. Er zijn ook enkele water retreats met eigen glijbaan!

Bij Soneva Fushi ligt de nadruk op duurzaamheid, zonder in te boeten aan luxe. Verwacht u aan veel ruimte, culinaire verwennerij, een uitgebreid aanbod aan activiteiten en een gevarieerd spa-menu. Dit luxe resort is zeer geschikt voor families.

  • Reizen naar Malediven Malediven
  • Hoofdstad Malé
  • Munteenheid Rufiyaa
  • Tijdszone UTC +5
  • Taal Divehi

Beleef Soneva Fushi

Amazing luxe in de Malediven

Verwennerij van het hoogste niveau

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Malediven te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak