Menu

Lily Beach Resort & Spa

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Malediven samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Kies voor een verblijf in Lily Beach Resort & Spa voor een zorgeloze vakantie in de Malediven. Het luxeresort is het beste all-inclusive hotel in de Malediven! Tijdens uw verblijf is werkelijk alles inbegrepen: voor cocktails en premium wijnen hoeft u niet bij te betalen, veel sportmateriaal is gratis ter beschikking, en er zijn reeds drie activiteiten buiten het resort inbegrepen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Lily Beach Resort & Spa iedereen aanspreekt, van koppels tot families.

U bereikt dit vijfsterren resort – gelegen op een privé-eiland in het South Ari Atoll - per watervliegtuig vanuit Malé. De 25 minuten durende vliegreis is een ervaring op zich! Vergeet geen foto’s te nemen als ‘bewijsmateriaal’, want de natuurlijke schoonheid die u zal aanschouwen, is niet met woorden te omschrijven.

Lily Beach beschikt zowel over villa’s op het eiland als villa’s op het water. Er zijn ook villa’s met meerdere slaapkamers, speciaal voor families. Mag het iets meer zijn, dan kiest u voor een villa met een privézwembad.

De overwater spa – die al meermaals in de prijzen viel – verdient nog een speciale vermelding. De glazen vloer biedt u een uniek uitzicht op de onderwaterwereld terwijl u geniet van uw zorgvuldig geselecteerde behandeling.

  • Reizen naar Malediven Malediven
  • Hoofdstad Malé
  • Munteenheid Rufiyaa
  • Tijdszone UTC +5
  • Taal Divehi

Beleef Lily Beach Resort & Spa

Amazing Malediven met z'n twee

Heerlijk tot rust komen

Amazing city & beach: Dubai & Malediven

Wolkenkrabbers en watervilla's

Amazing honeymoon in de Malediven

Romantisch genieten met twee

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Malediven te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak