Menu

Anantara Veli

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Malediven samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Anantara Veli Maledives Resort is een van de weinige adults-only resorts in de Malediven en daarom uiterst geschikt voor koppels die op zoek zijn naar een sereen, romantisch verblijf. Het luxehotel, omzoomd door een turquoise lagune met onder meer kogelvissen, is de ideale plaats om te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen. U bereikt het resort na een tocht van 30 minuten per speedboot.

Met 67 bungalows is dit resort eerder aan de kleine kant naar lokale normen. De meeste bungalows – met traditioneel rieten dak, koude hardhouten vloeren en kleurrijke stoffen - zijn gelegen in de lagune, zodat u meteen vanuit uw bungalow het helderblauwe water kan induiken.

’s Avonds dineert u aan de oceaan of boven de lagune. Het is ook mogelijk om te dineren in een van de restaurants van zusterhotel Anantara Dhigu, gelegen aan de overkant van de lagune.

Kies voor een lui dagje in uw bungalow, laat u verwennen in de spa van het hotel, ontdek de indrukwekkende onderwaterwereld, vaar de zonsondergang tegemoet in een luxejacht, breng de dag door op een privé-eiland of dineer onder de sterren. Alles wordt in het werk gesteld om de romantiek te laten zegevieren. Honeymooners worden nog eens extra in de watten gelegd!

  • Reizen naar Malediven Malediven
  • Hoofdstad Malé
  • Munteenheid Rufiyaa
  • Tijdszone UTC +5
  • Taal Divehi

Beleef Anantara Veli

Amazing honeymoon in de Malediven

Romantisch genieten met twee

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Malediven te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak