Menu

Anantara Kihavah Villas

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Malediven samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Omgeven door een turquoise lagune die haast lijkt over te gaan in de helderblauwe lucht. Een idyllisch eiland met parelwitte stranden dat lijkt op te rijzen uit de oceaan als een fata morgana. En als de avond valt, een sterrenhemel om u tegen te zeggen. Deze setting lijkt een droom, maar is het niet. Het romantische Anantara Kihavah Villas ligt op een privé-eiland in de Baa Atoll, en is een echt barefoot luxeparadijs. U bereikt het resort per watervliegtuig, een ervaring op zich.

Het luxeresort werd gebouwd met respect voor de omliggende natuur, geen enkele boom werd omgehakt of verplaatst. Alle 80 strand- en overwater villa’s en residenties beschikken over een privézwembad en -butler. De inrichting – een mix van de plaatselijke stijl met Arabische en Portugese invloeden - is een eerbetoon aan de oude zeevaarders. Het paradepaardje van het resort is SEA, een bekroond fine dining restaurant onder het wateroppervlak. Al zijn de andere restaurants en bars ook zeker de moeite.

Anantara Kihavah Villas is een echte aanrader voor romantische zielen. Wissel intieme strandwandelingen af met een plons in uw privézwembad, ga snorkelen met reuzenmanta’s en zeeschildpadden en sluit de dag af met een diner op een zandbank in de oceaan, of geniet van een avondje film op het strand onder een prachtige sterrenhemel. Hier kan het allemaal!

  • Reizen naar Malediven Malediven
  • Hoofdstad Malé
  • Munteenheid Rufiyaa
  • Tijdszone UTC +5
  • Taal Divehi

Beleef Anantara Kihavah Villas

Amazing honeymoon in de Malediven

Romantisch genieten met twee

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Malediven te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak