Menu

Pumulani Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Malawi samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Pumulani Lodge is een van de nieuwste lodges aan Lake Malawi. De lodge is gelegen aan de westkant van het Nankumba schiereiland, helemaal in het zuiden van het meer. Het schiereiland grenst aan Lake Malawi National Park dat ooit werd opgericht om de cichlidevis te beschermen.

De tien afzonderlijke villa's zijn op ruime afstand van elkaar tegen de helling van de omliggende heuvels gebouwd. Ze zijn geïntegreerd in de omliggende natuur en de zonsondergangen zijn er adembenemend. Uw villa is modern aangekleed met typische Afrikaanse elementen in het interieur verwerkt.

Het centrale eet- en bargedeelte van de lodge is het hoogstgelegen en biedt een schitterend uitzicht over het meer. Iets lager ligt het fraaie zwembad. Pumulani heeft een eigen zandstrand aan het kristalheldere water van Lake Malawi. U kunt hier snorkelen, waterskiën, duiken, kajakken, zeilen en vissen. Verder is het mogelijk om een lokaal dorpje te bezoeken en kunt u met een specialist vogels observeren. Bij zonsondergang maakt u een boottocht met een dhow.

  • Reizen naar Malawi Malawi
  • Hoofdstad Lilongwe
  • Munteenheid Malawiaanse Kwacha
  • Tijdszone UTC +0
  • Taal Engels

Enkele foto's


Beleef Pumulani Lodge

Ontdek het authentieke Malawi

Een onverwachts mooie bestemming

Unieke vliegsafari in Malawi

Spectaculaire vluchten over de plantages

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Malawi te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak