Menu

Wilderness Hotel Nangu

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Lapland samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Heerlijk verscholen aan de zuidelijke oever van het Inari-meer biedt Wilderness Hotel Nangu een luxueuze adults-only ervaring in Lapland. Dankzij zijn ligging te midden van besneeuwde wildernis, met weinig lichtvervuiling en hoog boven de poolcirkel biedt Hotel Nangu de perfecte omstandigheden voor het bewonderen van het natuurfenomeen aurora borealis.

Verwacht in dit exclusieve boutique hotel aan de typische Lapse gastvrijheid en een persoonlijke service. Het beste uitzicht op de sterrenhemel en het noorderlicht heeft u vanuit de aurora blokhutten dankzij het verwarmde glazen dak. Op zoek naar iets echt speciaals? Kies dan voor een glamping ervaring op het bevroren Inari-meer in de speciaal daarvoor ontworpen aurora hutten. Een onvergetelijke ervaring!

Bij een authentiek verblijf hoort ook een traditionele keuken. Het gezellige restaurant serveert dagelijks Lapse delicatessen. Het hotel heeft haar eigen activiteitenprogramma zorgvuldig uitgekozen zodat u optimaal kunt genieten van uw Lapland-verhaal. Wilderness Hotel Nangu is ideaal voor rustzoekers die de stilte van het magische poollandschap willen combineren met avontuurlijke sneeuwactiviteiten.

  • Reizen naar Lapland Lapland
  • Hoofdstad Helsinki, Stockholm
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +2
  • Taal Fins, Zweeds

Beleef Wilderness Hotel Nangu

Amazing glamping in Fins Lapland

Glamoureus kamperen op het Inari-meer

Amazing Zweeds Lapland met z'n twee

Hoog tussen de besneeuwde boomtoppen

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Lapland te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak