Menu

Treehotel

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Lapland samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

U droomt er allicht van kinds af aan al van: overnachten in een boomhut. In Harads doen wij uw droom uitkomen. Harads doet allicht niet meteen een belletje rinkelen. Het 600 inwoners tellende dorp in Zweeds Lapland is een verwezenlijking van de schoonheid van het Hoge Noorden en is de thuishaven van een wel zeer bijzonder hotel.

Hier lijkt u op een andere wereld te verblijven. Met oog voor detail werden zeven architecturale pareltjes ontworpen. Elke boomhut is milieuvriendelijk en ingericht in Scandinavische stijl, toch zijn ze allen zeer verschillend. Hoog tussen de dennenbomen voelt u zich één met het Zweedse landschap en zit u op de eerste rij wanneer het noorderlicht aan de hemel prijkt.

Er heerst een gemoedelijke en knusse sfeer op het domein. Na een familiale verwelkoming wordt u begeleid naar uw eigen boomhut, te bereiken via loopbruggen of ladders. Samen met de andere gasten geniet u van maaltijden die met passie bereid worden in het authentieke hoofdgebouw. Het menu bestaat uit eenvoudige gerechten samengesteld uit verse lokale ingrediënten. IJsvissen, een sneeuwscootersafari of een potje ‘yoga on ice’, het zijn maar enkele mogelijkheden uit het winteractiviteitenprogramma.

Of uw voorkeur nu valt op de Mirror Cube, het Bird’s Nest, de UFO, of een van de andere cabins, wij zijn er zeker van dat dit stijlvol verblijf u altijd zal bijblijven. Bij het Treehotel kiest u voor een toplocatie met een van de meest unieke accommodatietypes in Zweeds Lapland, en zelfs ter wereld.

  • Reizen naar Lapland Lapland
  • Hoofdstad Helsinki
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +2
  • Taal Fins, Zweeds

Enkele foto's


Kan u al niet wachten om naar Lapland te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak