Menu

Snow Village

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Lapland samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Snow Village is een van de beste sneeuw- en ijshotels in Fins Lapland. Voor het bouwen van dit spectaculaire complex is elk jaar maar liefst 20 miljoen kilo sneeuw en 350.000 kilo ijs nodig. Elk jaar wordt een nieuw thema gekozen waarmee de getalenteerde artiesten aan de slag gaan. Zij creëren de meest prachtige illusies in deze wereld van sneeuw en ijs.

De gemiddelde temperatuur onder het vriespunt maakt het overnachten in een ijssuite absoluut een onvergetelijke ervaring. Comfortabele slaapzakken en dierenhuiden houden u warm terwijl u geniet van de stilte en schoonheid van uw met ijssculpturen gedecoreerde kamer. Lukt het ondanks de thermische slaapzak niet om de slaap te vatten? U kan steeds terecht in een warme ruimte waar enkele bedden ter beschikking staan.

Romantische zielen zullen wegdromen in de ijskapel waar huwelijken kunnen voltrokken worden. Alvorens u terug te trekken in uw ijskamer neemt u plaats op een van de bevroren stoelen van het ijsrestaurant. Het hoeft niet altijd dineren aan de open haard te zijn, toch? Na het driegangendiner bestaande uit Lapse klassiekers vindt u vanzelf de weg naar de ijsbar voor een slaapmutsje.  ’s Nachts wordt het hotel sprookjesachtig verlicht, een ongeëvenaarde sfeervolle ervaring.

  • Reizen naar Lapland Lapland
  • Hoofdstad Helsinki, Stockholm
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +2
  • Taal Fins, Zweeds

Beleef Snow Village

Amazing honeymoon in Fins Lapland

Magische winterreis met uw geliefde

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Lapland te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak