Menu

Northern Lights Ranch

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Lapland samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Northern Lights Ranch is een uniek hotel gelegen in Köngäs, Fins Lapland. Het hotel combineert rust, zuivere lucht met een prachtige natuur en tovert uw Lapland-reis om tot een wonderlijke Arctische belevenis om nooit meer te vergeten. Dankzij de afgezonderde locatie, waar geen lichtvervuiling is, is de kans op het spotten van het noorderlicht er zeer hoog.

Hier vindt u niet meer dan zestien houten cabins, verscholen onder hoge pakken sneeuw. De verwarmde ramen die van vloer tot plafond lopen geven een spectaculair uitzicht op het sneeuwlandschap. Het glazen plafond laat u slapen onder een hemel waar miljoenen sterren tussen het noorderlicht twinkelen. 

De chefs van het restaurant stellen hun menu met veel zorg samen zodat uw diner zeker niet moet onderdoen voor de luxe van uw cabin. Verwacht de echte delicatessen uit het Hoge Noorden op uw bord. Ga overdag op ontdekking door het witte landschap tijdens een huskysafari of sneeuwscootertocht. Het hotel heeft ook zijn eigen schaatspiste en biedt gratis sneeuwschoenen aan om met z’n twee de uitgestippelde 2km trail langs het domein te verkennen. Voor de echte romantici is er een ijskapel waar huwelijksceremonies kunnen doorgaan.

  • Reizen naar Lapland Lapland
  • Hoofdstad Helsinki, Stockholm
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +2
  • Taal Fins, Zweeds

Beleef Northern Lights Ranch

Amazing honeymoon in Fins Lapland

Magische winterreis met uw geliefde

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Lapland te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak