Menu

Loggers Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Lapland samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Verse lucht, ongerepte natuur en totale stilte! Verborgen in een afgelegen hoekje van Zweeds Lapland lijkt u op het einde van de bewoonde wereld terecht gekomen te zijn. Een kleurrijke blokhut doemt plots op tussen het sneeuwtapijt, uw charmant verblijf voor de komende dagen. De geïsoleerde locatie met kilometers van dennenbomen tussen u en het meest nabijgelegen dorpje maken van de Loggers Lodge een absoluut pareltje voor reizigers die op zoek zijn naar privacy.

De authentieke houthakkerslodge werd omgetoverd tot een romantische privéhut voorzien van alle comfort. De gezellige openhaard, helemaal in het midden van de lodge, trekt meteen de aandacht. Het verblijf wordt afgemaakt met een outdoor jacuzzi en privésauna die te vinden is in de naast gelegen blokhut.

De luxueuze lodge biedt een complete ervaring. Er worden sneeuwschoenen, ski’s en thermische kledij voorzien zodat u zijn betoverende omgeving kan verkennen. Een à-la-cartediner, lunch en driegangendiner worden verzorgd door uw eigen privéchef en geserveerd in de privacy van uw blokhut. Volledig omgeven door wildernis biedt de Loggers Lodge tevens uitstekende perspectieven voor actieve winteractiviteiten zoals een sneeuwscootersafari of zoektocht naar het Noorderlicht.

  • Reizen naar Lapland Lapland
  • Hoofdstad Helsinki, Stockholm
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +2
  • Taal Fins, Zweeds

Beleef Loggers Lodge

Amazing hideaway in Zweeds Lapland

Helemaal alleen in de Lapse wildernis

Amazing Zweeds Lapland met z'n twee

Hoog tussen de besneeuwde boomtoppen

Amazing luxe in Zweeds Lapland

Het summum van 2 werelden

Amazing luxe in Fins Lapland

Adults-only op presidentieel niveau

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Lapland te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak