Menu

Levi Spirit Luxury Villas

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Lapland samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Heerlijk verborgen in het eindeloze sneeuwlandschap van Fins Lapland kiest u bij Levi Spirit Villa’s voor privacy in een luxueus jasje. Hier, aan de rustige kant van de Levi Fell, primeert een ‘weg van de massa’-gevoel.

De 9 charmante privévilla’s zijn allen een voorbeeld van Scandinavische verfijning en bieden een stijlvol verblijf voor maximum 10 personen. Verdeeld over twee verdiepingen zijn er 4 slaapkamers met eigen badkamer en een loft met tweepersoonsbed. Ideaal voor families of vriendengroepen die houden van design en gezelligheid.

Het professionele team van Levi Spirit is 24/7 bereikbaar om uw individuele wensen te vervullen. Wilt u helemaal in de watten gelegd worden, kies dan voor een butlerservice en privéchef die u van ontbijt tot avondmaal laten genieten van culinaire Lapse delicatessen.

Uw Laplandreis is niet compleet zonder enkele leuke sneeuwexcursies. Ontdek de kraakwitte wildernis tijdens een sneeuwschoendeling of huskysafari. De echte adrenalinezoekers kunnen zich wagen aan een wedstrijd ijskarting of sneeuwscootertocht. Na een dag vol onvergetelijke avonturen kan u terug opwarmen in de ruime privésauna of jacuzzi.

  • Reizen naar Lapland Lapland
  • Hoofdstad Helsinki, Stockholm
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +2
  • Taal Fins, Zweeds

Enkele foto's


Beleef Levi Spirit Luxury Villas

Amazing familiereis in Fins Lapland

Winterpret in het Hoge Noorden

Amazing friends in Fins Lapland

Totale privé-ervaring in een luxueus jasje

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Lapland te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak