Menu

L7 Luxury Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Lapland samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Een ongeëvenaarde locatie in een desolaat winterlandschap, een uitstekende persoonlijke service en een intiem karakter. Het zijn de ingrediënten die een verblijf in de luxueuze L7 Luxury Lodge onvergetelijk maken.

L7 Luxury Lodge staat voor pure verwennerij in het hart van Fins Lapland. De authenticiteit, relaxte atmosfeer en de Arctische puurheid van de omgeving maken van deze lodge een echt pareltje. L7 Luxury Lodge werd opgetrokken met veel oog voor detail in een typische Scandinavische blokhutstijl. Met amper 7 gezellig ingerichte kamers staat rust en genieten hier centraal. Om helemaal te ontspannen kan u plaatsnemen in de sauna of de outdoor jacuzzi. De host maakt u graag wegwijs in het eigen zorgvuldig uitgekozen activiteitenprogramma zodat u optimaal kunt genieten van uw Lapland-verhaal.

U verblijft op basis van volpension en geniet van een verfijnde keuken met delicatessen uit het Hoge Noorden. Bovendien kan u iedere middag aanschuiven voor een afternoon tea. Alle gerechten worden met veel passie samengesteld uit de meest verse, lokale ingrediënten. Aan smaaksensaties geen gebrek hier!

  • Reizen naar Lapland Lapland
  • Hoofdstad Helsinki, Stockholm
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +2
  • Taal Fins, Zweeds

Beleef L7 Luxury Lodge

Amazing honeymoon in Fins Lapland

Magische winterreis met uw geliefde

Amazing friends in Fins Lapland

Totale privé-ervaring in een luxueus jasje

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Lapland te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak