Menu

Beana Laponia

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Lapland samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Privacy, luxe en adults-only! Het zijn maar enkele woorden die dit intieme boutique hotel perfect omschrijven. Beana Laponia bevindt zich in Meltaus, een heerlijk weggestopt plaatsje in een maagdelijk wit kader en een uitstekende locatie om het Noorderlicht te spotten.

Met amper 11 kamers is een persoonlijke service hier steeds gegarandeerd. Elke kamer heeft zijn eigen karakter en is opgedragen aan een van de husky’s uit de kennel. Sommige zijn uitgerust met een privésauna. Gezellig tafelen kan in het knusse restaurant Sulokuono. De chef zet dagelijks de meest verse, lokale ingrediënten in de spotlight. Om nog even na te praten over uw Laplandavonturen is het knapperende haardvuur van de Lumitassu bar the place to be.

Beana Laponia biedt de typische Lapse winteractiviteiten aan exclusief voor haar hotelgasten. Dankzij een maximum van 2 tot 8 personen wordt elke safari een bijzondere belevenis. Uiteraard wordt er extra aandacht geschonken aan huskysafari’s en nachtelijke tochten op zoek naar het natuurfenomeen aurora borealis

  • Reizen naar Lapland Lapland
  • Hoofdstad Helsinki, Stockholm
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +2
  • Taal Fins, Zweeds

Beleef Beana Laponia

Amazing honeymoon in Fins Lapland

Magische winterreis met uw geliefde

Amazing glamping in Fins Lapland

Glamoureus kamperen op het Inari-meer

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Lapland te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak