Menu

Arctic Bath

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Lapland samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Met enkel dennenbomen in de directe omgeving is het recente Arctic Bath Hotel een oase van rust en sereniteit in het hart van Zweeds Lapland. Gelegen op de poolcirkel – met Harads als dichtstbijzijnde dorpje – biedt het dankzij weinig lichtvervuiling uitstekende kansen op het zien van het noorderlicht of een schitterende sterrenhemel.

Dit wellnesshotel - volledig opgetrokken uit natuurlijke materialen - gaat prat op zijn uniek design en legt de focus op het welzijn van zijn gasten. Laat u onderdompelen in een kader van luxe en verwennerij. Het Arctic Bath Hotel drijft ’s zomers op de Lule-rivier terwijl het in de winter omarmt wordt door het vastgevroren wateroppervlak. Vooral het uitzonderlijke spagebouw steelt de aandacht. Ondanks de abstracte architectuur – waarbij inspiratie gehaald werd uit het drijven van boomstammen in de rivier zoals de houtindustrie vroeger te werk ging – blendt het harmonieus in het landschap.

In totaal zijn er 12 moderne cabins terug te vinden, verspreid over het vasteland en het water. Bij de typische Scandinavische inrichting is overvloedig gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, natuursteen en dierenhuiden. Het comfort in combinatie met uitzicht op de magische omgeving laten u meteen thuis voelen.

Dit design meesterwerk serveert een topgastronomie met lokale, verse ingrediënten. U proeft het beste van de traditionele Zweedse keuken. Geniet tijdens uw verblijf van verscheidene sparituelen en -behandelingen en breng een bezoek aan een van de 3 sauna’s of de hottub. Neem daarna een duik in het outdoor ijsbad zoals de traditie het voorschrijft.

  • Reizen naar Lapland Lapland
  • Hoofdstad Helsinki, Stockholm
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +2
  • Taal Fins, Zweeds

Beleef Arctic Bath

Amazing familiereis in Fins Lapland

Winterpret in het Hoge Noorden

Amazing luxe shortbreak in zomers Zweeds Lapland

Herbronnen in wellnesshotel Arctic Bath

Amazing zomers Zweeds Lapland met z'n twee

Actie in de mooiste regio van Zweden!

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Lapland te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak