Menu

Palm Hotel & Spa

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar La Réunion samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Dit recent gerenoveerde hotel biedt u een onvergetelijk verblijf te midden van de ongerepte natuur in het ruige zuiden. Vanop de heuvel kijkt het uit over een prachtig koraal zandstrand omzoomd door palmbomen en een natuurlijk zwembad in zee.

Met slechts 65 kamers wordt een persoonlijke service in Palm Hotel & Spa gegarandeerd. Standaard verblijft u in een van de ‘chambres supérieures’ die verdeeld liggen over de villa’s met Creoolse charme en op het gelijkvloers of het eerste verdiep kunnen liggen. Wilt u graag wat meer zicht? Kies dan voor een deluxe kamer met bijkomend salon en een terras met uitzicht op de oceaan of omliggende tuinen.

Op culinair vlak wordt u verwend met typisch Creoolse smaken in hoofdrestaurant Le Deck, een gastronomische keuken in Le Makassar en lichtere maaltijden in openluchtrestaurant Kah Beach.

Herbronnen doet u in de uitgebreide spa met de meest uiteenlopende therapieën. Uniek aan Palm Hotel & Spa is ‘Kah Beach’, een plaats van ontspanning aan de rand van de klif met wit zand, hamam en jacuzzi in de schaduw van kokospalmbomen. Vervelen doet u zich hier niet!

  • Reizen naar La Réunion La Réunion
  • Hoofdstad Saint-Denis
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Creools, Frans

Kan u al niet wachten om naar La Réunion te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak