Menu

LUX* Saint Gilles

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar La Réunion samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Op het strand van L‘Hermitage - in het hart van een 7 hectare uitgestrekte tropische tuin - biedt LUX* Saint-Gilles een subtiel evenwicht tussen geraffineerde moderniteit en Creoolse traditie. Het is het enige vijfsterrenhotel van La Réunion met directe toegang tot de lagune en tevens het hotel met het grootste zwembad van het eiland!

In de schaduw van talrijke palmbomen liggen de 174 kamers verspreid over 23 koloniale villa’s. Alle kamers zijn hedendaags ingericht en gericht naar de oceaan. Op het domein heerst een gezellige sfeer. Wie op zoek is naar een beetje actie kan terecht op de sportterreinen of al snorkelend het kleurrijke koraalrif afspeuren. U kan echter ook de hele dag ontspannen aan het smalle strand of het verfrissende zwembad.

Ook op culinair vlak heeft u hier voldoende keuze. Er zijn 3 restaurants op het domein terug te vinden, elk met hun eigen specifiek karakter. Geniet van een uitgebreid buffet in ‘La Cuisine’, dineer à la carte bij kaarslicht in ‘Orangine’ of geniet van het uitzicht op de Indische Oceaan tijdens een diner in het ‘La Plage’ restaurant.

  • Reizen naar La Réunion La Réunion
  • Hoofdstad Saint-Denis
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Creools, Frans

Beleef LUX* Saint Gilles

Amazing honeymoon op La Réunion

Romantische selfdrive met uw geliefde ❤

Amazing familiereis op La Réunion en Mauritius

Avontuurlijke rondreis met het gezin!

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar La Réunion te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak