Menu

Lodge Roche Tamarin & Spa

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar La Réunion samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

De romantische Lodge Roche Tamarin is de ideale verblijfplaats om uw rondreis in La Réunion met uw geliefde te starten. Deze ecolodge is heerlijk weggestopt tussen de bladeren van een intens groen bos en compleet in harmonie met zijn natuurlijke omgeving. U waant zich als het ware écht in de jungle.

De 20 charmante bungalows en suites ingericht in chaletstijl liggen verspreid over het domein en zijn verbonden door houten paadjes. Hier gaat u slapen met de geluiden van de natuur en staat u op als de vogels fluiten. 13 van de bungalows beschikken tevens over een hottub op het terras.

Ook op culinair vlak is de lodge een aanrader. Geniet van een romantisch diner bij kaarslicht op het houten buitendek met zicht op de verlichte haven van La Réunion. Daarna kan u nog een slaapmutsje drinken aan het knapperende kampvuur van de volledig in Afrikaanse stijl gedecoreerde bar.

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een wandeling in de nabije omgeving. Meer fan van koloniale architectuur? Dan kan u een uitstapje maken naar de hoofdstad Saint-Denis. Na afloop is het fijn om weer thuis te komen in de lodge, waar u een verfrissende duik in het zwembad kunt nemen. Helemaal tot rust komt u echter in de uitstekende spa van Lodge Roche Tamarin. Laat u hier verwennen met een massage of geniet gewoon van de prachtig ingerichte ruimte met o.a. zwembad, hottub en sauna.

  • Reizen naar La Réunion La Réunion
  • Hoofdstad Saint-Denis
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Creools, Frans

Enkele foto's


Beleef Lodge Roche Tamarin & Spa

Amazing honeymoon op La Réunion

Romantische selfdrive met uw geliefde ❤

Amazing wandelavontuur op La Réunion met z'n twee

Hiken in de 3 ongerepte keteldalen

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar La Réunion te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak