Menu

Iloha Seaview Hotel

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar La Réunion samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Gelegen op slechts 300m van de kristalheldere Indische Oceaan biedt het Iloha Seaview hotel de ideale uitvalsbasis voor families en koppels om de westkust van La Réunion te ontdekken.

Verspreid over de 3 hectare uitgestrekte tropische tuinen liggen gezellige bungalows opgetrokken uit natuurlijke materialen. De relaxte sfeer en persoonlijke service maken dat u zich hier snel thuis zal voelen. Naast de familiebungalows zijn vooral de prachtige Guetali kamers een speciale vermelding waard. Deze zijn met oog voor detail ingericht en liggen direct aan het tweede zwembad.

Geniet van een geweldige zonsondergang met een exotische cocktail aan de bar uitkijkend op het hoofdzwembad. Daarna kan u smakelijk dineren in het Le Kotémer restaurant. Op het menu vindt u een eclectische keuken met aandacht voor lokale producten en creoolse tradities. Meer zin in de internationale brasserie keuken? Dan kan u terecht in La Trattoria, waar u gezellig tafelt met zicht op de weidse oceaan. Breng zeker ook een bezoek aan de Cas’Akéa spa waar eeuwenoude therapieën worden gehanteerd die zorgen voor een ultiem zen-moment.

  • Reizen naar La Réunion La Réunion
  • Hoofdstad Saint-Denis
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Creools, Frans

Enkele foto's


Kan u al niet wachten om naar La Réunion te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak