Menu

Hotel Tsilaosa

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar La Réunion samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Het boutique hotel Tsilaosa ligt midden in het authentieke dorpje Cilaos aan de voet van de uitgedoofde Piton des Neiges. Dankzij de geïsoleerde ligging in het hart van keteldal Cirque de Cilaos heeft het dorpje zijn typische creoolse charme weten te behouden. Om nog maar te zwijgen van de prachtige uitzichten.

Het kleine en intieme hotelletje, waar elke kamer zijn eigen terras heeft, is ingericht in de lokale stijl met invloeden van plaatselijke kunstenaars. Het personeel is er zeer vriendelijk en behulpzaam en staat garant voor een persoonlijke service. Hoewel er geen zwembad aanwezig is, maakt het hotel dit goed met een jacuzzi op het zonneterras die u kan afhuren.

Cilaos staat bekend om haar lekkere wijnen. Hotel Tsilaosa is dan ook terecht trots op haar gezellige wijnkelder waar u de lokale wijnen kan degusteren. Ook de menukaart vertoont regionale specialiteiten die samengevoegd werden met de Franse keuken. U vindt er een uitgebreid tapasmenu, maar ook de raclette en smakelijke crêpes – gebakken op grootmoederswijze – zijn warm aanbevolen om uit te proberen.

  • Reizen naar La Réunion La Réunion
  • Hoofdstad Saint-Denis
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Creools, Frans

Enkele foto's


Beleef Hotel Tsilaosa

Amazing La Réunion met z'n twee

Actief genieten van de natuur en elkaar!

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar La Réunion te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak