Menu

Diana Dea Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar La Réunion samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Deze intieme maar luxueuze lodge ligt 600 meter boven de zeespiegel en kijkt uit op het dorpje Sainte-Anne, aan de oostkust van het eiland. De lodge ligt in een heuvelachtig natuurgebied waar u met een beetje geluk enkele herten kan zien rondhuppelen. Na een pittige klim met de wagen zal u meteen gecharmeerd worden door deze prachtige boutique lodge, volledig opgetrokken uit natuurlijke materialen. 

De Diana Dea Lodge beschikt over 30 kamers verdeeld over verschillende kamertypes van ‘classique’ tot de ‘suite honeymoon’. De inkleding van de kamers is volledig afgestemd op de natuurlijke omgeving: de combinatie van hout en steen geven een rustiek karakter aan de comfortabele en sfeervolle kamers. Alle kamers van de Diana Dea Lodge zijn voorzien van een terras of balkon met een panoramisch uitzicht op het groene heuvellandschap.

Na een intensieve wandeling kan u bij Diana Dea terecht voor een ontspannende massage in de 'Cinq Mondes' spa met sauna, een duik in het idyllische infinity zwembad of een drankje in de bar met een gezellige openhaard. In de lodge kan u ook dineren in openlucht en genieten van een creatieve keuken met respect voor de lokale specerijen en verse streekproducten. De grootste troef van deze lodge blijft de uitzonderlijke ligging, volledig één met de natuur. Op korte afstand bevinden zich Cirque de Salazie, de watervallen van Takamaka, enkele geïsoleerde authentieke dorpjes en natuurlijk de azuurblauwe Indische Oceaan.

  • Reizen naar La Réunion La Réunion
  • Hoofdstad Saint-Denis
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Creools, Frans

Beleef Diana Dea Lodge

Amazing honeymoon op La Réunion

Romantische selfdrive met uw geliefde ❤

Amazing wandelavontuur op La Réunion met z'n twee

Hiken in de 3 ongerepte keteldalen

Amazing luxe op La Réunion & Mauritius

Het summum van twee droomeilanden

Amazing honeymoon op La Réunion & Mauritius

Ultieme ❤ combi avontuur en strand

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar La Réunion te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak