Menu

Blue Margouillat

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar La Réunion samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Deze grote creoolse villa kijkt uit over de baai van Saint-Leu en biedt een ongelooflijk zicht op de immensiteit van de Indische Oceaan. U zult onmiddellijk ondergedompeld worden in de charme van een geraffineerde koloniale stijl die natuurlinnen, acajouhout en hedendaagse kunstwerken probleemloos combineert.

Blue Margouillat is een kleinschalig en intiem hotel met slechts 14 kamers, allen met een panoramisch uitzicht op de zee. Kies voor een klassieke kamer of een suite met privé tuin en jacuzzi.

De gastronomie is een van de troeven van het hotel. Een ontbijt à l carte aangevuld met een vers buffet, ’s middags een snelle hap aan de bar of bij het zwembad, een gastronomische menu met verse producten en lokale specerijen als avondmaal met jazzmuziek op de achtergrond, bij kaarslicht rond het zwembad, eindigen met diverse likeuren en een sigarenkelder.

In Blue Margouillat wordt u op uw wenken bediend: de service is persoonlijk, discreet en attentievol. Ongetwijfeld zult u zich hier thuis voelen en komt u terug met de onvergetelijke herinnering van de zonsondergang op de baai!

  • Reizen naar La Réunion La Réunion
  • Hoofdstad Saint-Denis
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Creools, Frans

Beleef Blue Margouillat

Authentieke en sportieve vakantie naar La Réunion

Een vergeten eiland in de Indische Oceaan

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar La Réunion te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak