Menu

Blue Margouillat

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar La Réunion samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Hotel Blue Margouillat is een echt juweeltje! Hier wordt u op uw wenken bediend, de persoonlijke service van het attentvolle personeel is subliem. Het intieme hotel, ondergebracht in een creoolse villa met slechts 14 kamers, kijkt uit over de baai van Saint-Leu en de azuurblauwe Indische Oceaan.

U zal meteen gecharmeerd zijn door de koloniale stijl en het warme interieur dat perfect matcht met de hedendaagse kunstwerken. Dit gezellige interieur wordt doorgetrokken in de kamers die allen over een panoramisch uitzicht op de oceaan beschikken. Naast de 12 klassieke kamers kan u ook kiezen voor een van de luxueuze suites met privétuin en jacuzzi.

De keuken is de grootste troef van hotel Blue Margouillat. Na een onvergetelijke zonsondergang in de baai schuift u aan voor een gastronomisch diner bij kaarslicht rond het romantisch verlichte zwembad. De chef tovert culinaire schilderijtjes op uw bord, bereid met lokale ingrediënten en specerijen. Deze gaan gepaard met wijnen en/of likeuren uit de imposante wijnkelder van het hotel. Na een geweldige nachtrust kan u genieten van een à la carte ontbijt aangevuld met een vers buffet.

In hotel Blue Margouillat zal u zich ongetwijfeld thuis voelen. Hier sluit u een prachtige rondreis in La Réunion af in stijl. Een luxeverblijf dat u gegarandeerd nog lang zal bijblijven!

  • Reizen naar La Réunion La Réunion
  • Hoofdstad Saint-Denis
  • Munteenheid Euro
  • Tijdszone UTC +4
  • Taal Creools, Frans

Beleef Blue Margouillat

Amazing luxe op La Réunion & Mauritius

Het summum van twee droomeilanden

Amazing honeymoon op La Réunion & Mauritius

Ultieme ❤ combi avontuur en strand

Amazing La Réunion met z'n twee

Actief genieten van de natuur en elkaar!

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar La Réunion te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak