Menu

Satao Elerai Camp

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Kenia samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Satao Elerai Camp is gelegen in een ongerept privégebied zo’n 12 km ten zuidoosten van Amboseli National Park aan de voet van de hoogste berg van Afrika, Mt. Kilimanjaro. In de ene richting kijkt u neer op het Amboseli National Park en in de andere richting omhoog naar de machtige Kilimanjaro. Een betere locatie zal u niet vinden.

Het kamp zelf bestaat uit 12 luxetenten en 5 grote luxesuites in lodgestijl. Vanuit uw privéveranda heeft u een uniek zicht op de vlaktes van het Amboseli National Park. Maaltijden worden à la carte geserveerd met lokaal geteelde groenten en fruit. Tijdens heldere avonden schittert het maanlicht over de Kilimanjaro en geeft dit een extra dimensie aan uw diner.

Satao Elerai is een gemeenschapsproject om de Masai in het gebied een duurzaam inkomen uit toerisme te bieden en de dieren in het wild te beschermen voor toekomstige generaties.

Dankzij de ligging in een privéconsessie, biedt het kamp activiteiten die binnen het park niet mogelijk zijn. Proef van spectaculaire zonsondergangen in de bush, nachtelijke game drives, wandelsafari’s en maak kennis met de lokale community tijdens een bezoek aan de Elerai tribe.  

  • Reizen naar Kenia Kenia
  • Hoofdstad Nairobi
  • Munteenheid Kenyan shilling (KES)
  • Tijdszone UTC +3
  • Taal Swahili

Enkele foto's


Beleef Satao Elerai Camp

Amazing familiesafari in Kenia

Een unieke ervaring met het gezin

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Kenia te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak