Menu

Sarova Shaba Game Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Kenia samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Sarova Shaba Game Lodge is gelegen in het hart van het Shaba National Reserve, een beschermd gebied in Isiolo County ten oosten van de Samburu gemeenschap. De lodge ligt aan de oevers van de rivier de Ewaso Nyiro en is omgeven door weelderige tuinen en inheemse bomen. Het is een oase van rust en schoonheid in een wild en droog landschap.

De kamers hebben een rustieke stijl afgewerkt met houten elementen, witte wanden en kleurrijke accenten. De bedden zijn voorzien van een klamboe waardoor uw nachtrust optimaal is. Alle kamers geven uit op de prachtige tuinen en de oevers van de Ewaso Nyiro-rivier waar olifanten en krokodillen graag een moment van rust nemen.

Het restaurant Surpelei is gelegen op een palenconstructie met zicht over de prachtige tuinen. Hier worden diverse gerechten geserveerd met de focus op de lokale keuken met Europese en Pan-Aziatische invloeden bereid met verse ingrediënten en kruiden uit de moestuin. Voor een intieme ervaring kan u een privé diner boeken aan de Ewaso Nyiro Rivier en het Shaba Game Park. De Chemi Chemi bar is gebouwd in harmonie met de vegetatie en de natuurlijke waterstromen. Het is een ideale plek om te ontspannen met een drankje terwijl u luistert naar de verhalen en liederen van de Samburumensen.

Neem een duik in het zwembad met kunstmatige waterval, gevuld met natuurlijk bronwater terwijl u uitkijkt op de rivier. Ontspan in de Tulia wellness van diverse massages zoals Zweedse-, aromatherapie en Ayurvedische behandelingen.

  • Reizen naar Kenia Kenia
  • Hoofdstad Nairobi
  • Munteenheid Kenyan shilling (KES)
  • Tijdszone UTC +3
  • Taal Swahili

Kan u al niet wachten om naar Kenia te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak