Menu

Sarova Lion Hill Lodge

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Kenia samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Sarova Lion Hill Lodge is een luxe verblijf in het nationale park Lake Nakuru bekend als een van 's werelds favoriete safaribestemmingen. Gelegen op Lion Hill biedt de lodge een prachtig panorama over het meer en het park waar u wilde dieren kan bewonderen waaronder flamingo's, neushoorns, leeuwen en luipaarden.

De kamers zijn ingericht in een authentieke Afrikaanse stijl met rode tinten die warmte en passie uitstralen. Versierd met patronen, lemen muren en houten constructies geven de kamers de rijke cultuur en natuur van het land weer. Vanuit de grote ramen of vanaf het balkon geniet u van een prachtig uitzicht over het Nationale Park.

In het Flamingo restaurant proeft u van een continentaal buffet met live cooking standjes waar gerechten à-la-minute bereid worden. De ingrediënten komen uit de eigen groeten- en kruidentuin. Geniet van een heerlijk privé diner in de wildernis tijdens de Experiental dining. Ervaar de Keniaanse cultuur tijdens een traditioneel dansoptreden en bewonder de kleurrijke kostuums en de passie van de dansers.

Kom tot rust in de spa gelegen in de tuin waar u keuze heeft uit verschillende therapieën en massages zoals een Zweedse, Indische en holistische massage of een aromatherapie. Doe mee met de zumba-, aerobics lessen en water polo in het zwembad of ontspan in de ligbedden.

  • Reizen naar Kenia Kenia
  • Hoofdstad Nairobi
  • Munteenheid Kenyan shilling (KES)
  • Tijdszone UTC +3
  • Taal Swahili

Kan u al niet wachten om naar Kenia te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak