Menu

Emboo River Camp

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Kenia samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Emboo River is de eerste luxueuze ecolodge in Masai Mara met elektrische safarivoertuigen. Het enige wat u nog hoort, is de stilte van de natuur. Het kamp ligt op een unieke plek aan een rivierbedding in het Masai Mara National Reserve en heeft oog voor het kleinste detail.

De stijlvolle tenten zijn ingericht met handgemaakt en duurzaam meubilair ontworpen door lokale ambachtslieden. Vanuit uw tent kan u nijlpaarden zien zwemmen, olifanten zien drinken en luipaarden voorbij zien lopen.

Tussen de gamedrives door geniet u van heerlijke ‘farm to fork’ maaltijden met verse ingrediënten uit eigen moestuin. Maaltijden worden geserveerd langs de rivier of als picknick in de bush. Voor romantici zijn er de diners bij kaarslicht onder de sterrenhemel.

In de spa kan u wegdromen bij behandelingen met namen zoals de ‘Serene Savannah’ en de ‘Lush Lavender’. Het natuurlijke zwembad kijkt uit op de Talek rivier, ideaal om drinkende dieren te spotten terwijl u zelf even afkoelt.

Bij Emboo River geniet u van een luxesafari midden in de natuur, terwijl u op een positieve manier bijdraagt ​​aan deze unieke omgeving, de natuur in stand houdt en de lokale gemeenschap sterker maakt. En dit zonder in te boeten op comfort en luxe!

  • Reizen naar Kenia Kenia
  • Hoofdstad Nairobi
  • Munteenheid Kenyan shilling (KES)
  • Tijdszone UTC +3
  • Taal Swahili

Beleef Emboo River Camp

Amazing Kenia met z'n twee

Tussen bush & beach

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Kenia te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak