Menu

Street food tour in Osaka

Samen uw droomreis naar Japan samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Osaka is de tweede grootste stad van Japan en een zeer levendige plek om te verblijven. Er zijn geen echte 'bezienswaardigheden', maar het is gewoon het leven op straat dat Osaka zo'n fascinerende stad maakt om te bezoeken. De bevolking van Osaka werkt hard en dat ziet u aan het groot aantal restaurants, bars en alle andere entertainment mogelijkheden die u er vindt. Na zonsondergang komt Osaka echt tot leven en een wandeling door de felle lichten van het Nanba district is een geweldige manier om de atmosfeer in u op te nemen.

In het gezelschap van een gids verkent u het Nanba district, en meer bepaald de bekende Dontonbori ‘restaurant’ straat. Dotonbori is bekend in heel Japan omwille van zijn uitgebreid aanbod aan casual eetmogelijkheden en street food. Aan beide kanten van de met neon-verlichte straat treft u bars en eetgelegenheden aan, maar ook hole-in-the-wall takoyaki kraampjes. In de straat is het altijd gezellig druk met mensen, jong en oud, op zoek naar een culinaire lekkernij in een van Japans meest bekende uitgaansbuurten.

Tijdens deze street food tour zal u zeker geen hongerlijden. Integendeel, u zal verschillende plaatselijke specialiteiten kunnen proeven, waaronder Kushikatsu en Takoyaki. Dit wordt zeker een van de meest onvergetelijke avonden tijdens uw individuele rondreis Japan!  • Reizen naar Japan Japan
  • Hoofdstad Tokio
  • Munteenheid Yen
  • Tijdszone UTC +9
  • Taal Japans

Beleef Street food tour in Osaka

De grootsteden van Japan privé rondreis

Loop verloren in de Japanse metropolen

Foodtrip doorheen Japan

Het beste van de Japanse keuken

Japanse natuurpracht privé rondreis

Mount Fuji, Japanse kersenbloesem, en ander natuurlijk schoon

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Japan te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak