Menu

St. Regis Osaka

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Japan samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Het St. Regis Osaka heeft een ideale ligging aan de Midōsuji Avenue. Deze lange straat staat ook wel bekend als de Champs-Élysées van Osaka. Zo ontdekt u op uw gemak het bruisende centrum met exclusieve winkelstraten. Ook andere populaire bestemmingen, zoals Universal Studios Japan en het Osaka Aquarium Kaiyukan, liggen in de buurt.

U wordt compleet in de watten gelegd in de luxueuze spa. Geniet met een drankje in uw hand van het adembenemende uitzicht op de skyline van Osaka vanaf het terras op de 12e verdieping. De kamers zijn ruim en modern ingericht en hebben een sfeervolle uitstraling. Uw ervaring wordt nog beter door de St. Regis Butler Service, die dag en nacht beschikbaar is.

De boulevard waar het St. Regis Osaka aan ligt is ongeveer 4 km lang en loopt door de districten Umeda, Shinsaibashi, Ame-mura en Namba. Ook de naburige steden Kyoto, Nara en Kobe zijn gemakkelijk bereikbaar om te verkennen. Breng hier bijvoorbeeld een bezoek aan het Kobe Maritime Museum of het kunstmuseum Kitano Ijinkan-Gai.

  • Reizen naar Japan Japan
  • Hoofdstad Tokio
  • Munteenheid Yen
  • Tijdszone UTC +9
  • Taal Japans

Enkele foto's


Kan u al niet wachten om naar Japan te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak