Menu

Shiba Park Hotel

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Japan samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Shiba Park Hotel is een knus hotel waar boeken en een verrukkelijke culinaire ervaring centraal staan. Het hotel is gelegen in het Shiba-gebied waar de sfeer van Edo nog levendig is. Shiba Park Hotel is een oud hotel met een rijke geschiedenis dat de tradities en cultuur van het gebied volop uitdraagt.

De kamers zijn een combinatie van delicate Japanse elementen en een moderne sfeer. Of u nu een standaard tweepersoonskamer neemt of een deluxe suite kiest, uw kamer is altijd uitgerust met een uitgebreide badkameruitrusting en lekkere thee. Voor uw lichaamsverzorging werden er biologische producten geselecteerd, zodat uw verblijf zo duurzaam mogelijk verloopt. Shiba Park Hotel beschikt over een bibliotheek op de eerste verdieping. Met een drankje in de ene hand en een boek in de andere hand geniet u van een rustige avond. Voor een lekker hapje kunt u terecht in The Dining, het restaurant van het hotel, waar u kiest tussen Chinese, Japanse en Westerse gerechten.

Op wandelafstand vindt u prachtige bezienswaardigheden, zoals de tempels Atago en Zōjō-ji en de Tokio-toren. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis om steden als Asakusa en Akihabara te bezoeken.

  • Reizen naar Japan Japan
  • Hoofdstad Tokio
  • Munteenheid Yen
  • Tijdszone UTC +9
  • Taal Japans

Enkele foto's


Beleef Shiba Park Hotel

Amazing rondreis naar Japan

Kennis maken met de hoogtepunten

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Japan te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak