Menu

Kai Matsumoto

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Japan samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

KAI heeft 14 hotels verspreid over heel Japan, elk met een eigen unieke stijl en een uitstekende service. Het hotel in Matsumoto is de perfecte combinatie van omotenashi (traditionele gastvrijheid) en de moderne cultuur, architectuur en design. Het robuuste, moderne gebouw ontvouwt zich rond een grote cirkelvormige lobby met hoge plafonds. Deze lobby biedt de perfecte akoestiek voor de kleine klassieke en jazz concerten die er dagelijks worden gehouden.

In tegenstelling tot de grote lobby is het diner heel intiem en traditioneel. Dineren doet u in een traditioneel theehuis met uitzicht op de Japanse tuinen en de vijver. Ook in het interieur van de kamers staat het traditionele aspect voorop. De ruime kamers werden eenvoudig ingericht met tatami matten vloer, schuifdeuren en lage tafels. Het contrast met de lobby kan niet groter zijn! Sommige kamers beschikken over een privé buitenbad.

KAI Matsumoto ligt op zo’n 15 minuten van het centrum van Matsumoto. Het hotel regelt met plezier een taxi met Engelstalige chauffeur voor u.

  • Reizen naar Japan Japan
  • Hoofdstad Tokio
  • Munteenheid Yen
  • Tijdszone UTC +9
  • Taal Japans

Kan u al niet wachten om naar Japan te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak