Menu

Hoshinoya Ryokan

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Japan samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Ver weg van de hoogbouw van het centrum van Kyoto ligt Arashiyama, een prachtig district gekend voor zijn bamboebos, het vissen op aalscholvers, de Togetsukyu brug en de Tenry-ji tempel. Hier proeft u de ware oude hoofdstad! In dit district, aan de oevers van de Oigawa rivier, ligt Hoshinoya Kyoto in een 100 jaar oude gerenoveerde herberg. Deze hideaway is enkel per boot bereikbaar.

Japanse gastvrijheid en ryokan design zijn vermengd met een internationale service. Laat u verrassen door Engelssprekend personeel, een continentaal ontbijt en zowel Japanse als Franse dinermogelijkheden. Dit is het ideale adresje als u kiest voor een typisch verblijf zonder de minder comfortabele “bedden” en culturele barrières van een traditionele ryokan.

De kamers zijn gelegen in villa’s verspreid over het domein. Ze zijn prachtig gedecoreerd met natuurlijke materialen en elegant textiel. Naast de tatami matten vindt u er ook lounge stoelen en Westerse bedden. Verder beschikt Hoshinoya Kyoto over twee tuinen, een uitgebreide bibliotheek, een spa, een winkeltje en een buitenterras.

  • Reizen naar Japan Japan
  • Hoofdstad Tokio
  • Munteenheid Yen
  • Tijdszone UTC +9
  • Taal Japans

Kan u al niet wachten om naar Japan te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak