Menu

Hakone

Samen uw droomreis naar Japan samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Zo'n 80 kilometer ten westen van Tokio en net ten zuiden van Mount Fuji, Japans meest heilige bergtop, ligt Hakone. Dit nationale park is een verplichte stop tijdens uw Japanreis op maat. Het gebied bestaat uit een handvol kleine dorpjes en gehuchten die allen verbonden zijn door een scala aan lokaal transport, waaronder bussen, kabelbanen en een bergtrein die zich door de heuvels en de valleien van de regio slingert.

In Hakone is er veel te zien en te doen, van eieren proeven die gekookt zijn in vulkanisch water tot een boottocht maken op het prachtige Lake Ashi. Het beeldenpark en de Picasso-galerij zijn geweldige plekken om gezellig in rond te wandelen. Of misschien wilt u liever ontspannen in een van de vele therapeutische warmwaterbronnen, waar Hakone zo beroemd om is.

Een andere belangrijke bezienswaardigheid in de omgeving is Japans meest gewijde en iconische berg, Fuji-san die ook bekend staat onder de naam Mount Fuji. De berg heeft een bijna perfect symmetrische vorm en torent hoog boven de omliggende heuvels uit. In Hakone heeft u de beste kans om de berg te zien. Houd uw camera klaar, Mount Fuji is zeer verlegen en u wilt de kans op een kostbare foto toch niet missen?!

  • Reizen naar Japan Japan
  • Hoofdstad Tokio
  • Munteenheid Yen
  • Tijdszone UTC +9
  • Taal Japans

Beleef Hakone

Amazing Familiereis in Japan

Een boeiende rondreis door mythisch Japan

Amazing rondreis naar Japan

Kennis maken met de hoogtepunten

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Japan te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak