Menu

Celestine Gion

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Japan samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Het luxueuze Celestine Gion ligt in Kyoto, op wandelafstand van het populaire stadsdeel Gion. U overnacht hier vlakbij bezienswaardigheden als de tempel Kennin-ji en het Heian-heiligdom. Zo ontdekt u op uw eigen tempo de voormalige de Keizerlijke hoofdstad van Japan.

De kamers zijn zeer ruim opgezet en ingericht met lichte kleuren en veel natuurlijke materialen. Het Celestine Gion heeft een comfortabel openbaar bad met warm bronwater. Kom helemaal tot rust in de serene ruimte terwijl u uitkijkt op het groen voor het raam. In het eigen restaurant worden Japanse specialiteiten geserveerd, waaronder sushi en tempura.

In en rondom Kyoto vindt u tal van prachtige historische tempels. Zo zijn de tempels Kinkaku-ji en Kiyomizu-dera absoluut een bezoek waard. Op de Nishiki Market komt u in aanraking met de lokale bevolking. Met meer dan 100 kraampjes en winkels langs de overdekte, smalle straat, kunt u de markt zien als de keuken van Kioto. Proef lokale specialiteiten zoals tako tamago en goma dango.

  • Reizen naar Japan Japan
  • Hoofdstad Tokio
  • Munteenheid Yen
  • Tijdszone UTC +9
  • Taal Japans

Beleef Celestine Gion

Amazing Japan met de Japanse Alpen

Laat de drukke steden achter u in de Japanse Alpen

Amazing Familiereis in Japan

Een boeiende rondreis door mythisch Japan

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Japan te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak