Menu

Amanemu

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Japan samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Welkom in Amanemu, het eerste resort met minerale hot springs van de prestigieuze Aman-keten. De naam ‘Amanemu’ is afgeleid van het Sanskriet woord voor vrede, en ‘nemu’ is Japans voor ‘vreugde delen’. Dit luxeresort omarmt de Japanse onsen-traditie in een sereen kader aan de kust.

U verblijft in een ruime suite of villa ingericht in een elegante, eenvoudige stijl, met grote ramen die uitgeven op de natuurlijke omgeving. Elke suite of villa beschikt over een privé-onsen waar u kan genieten van een helende ervaring en een ruim terras in een prachtige natuursetting. Aangezien Amanemu slechts 32 suites en villa’s telt, geniet u hier van optimale privacy en exclusiviteit. Golf buggy’s brengen u naar de spa, het restaurant en het zwembad.

Verwacht u tijdens uw verblijf aan culinaire verwennerij, geïnspireerd op de lokale tradities. In het restaurant, de bar en de lounge kan u de hele dag door terecht voor Japanse gerechten en drankjes.

De Aman spa beschikt over twee paviljoenen en biedt een uitgebreid aanbod aan holistische spabehandelingen aan. Verder is er een fitness studio en yoga studio. Naast binnen- en buitenbaden heeft Amanemu ook een infinity-zwembad dat uitgeeft op de Ago-baai.

Via uw luxeresort kan u deelnemen aan een heel aantal activiteiten waaronder vissen, kajakken, wandelen, boottochten en culturele excursies. Sluit de dag af met een goed boek, keuze genoeg in de bibliotheek!

  • Reizen naar Japan Japan
  • Hoofdstad Tokio
  • Munteenheid Yen
  • Tijdszone UTC +9
  • Taal Japans

Beleef Amanemu

Japan Culinary Journey met Aman

Een gastronomisch avontuur in exclusieve Aman resorts

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Japan te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak