Menu

Aman Tokio

Bekijk meer foto's

Samen uw droomreis naar Japan samenstellen? Ons team van experts helpt u graag verder.

Contacteer het team

Beleef de ultieme luxe in Aman Tokyo, gelegen in het hart van de chique wijk Otemachi. Dit unieke hotel die hét toonbeeld is van de subtiele Japanse design, biedt sublieme zichten over de skyline van de stad en geeft uit op de iconische Fuji berg.

Aman Tokyo behoort tot de Aman hotelketen die bekend staat om haar onberispelijke service en aandacht voor detail. Een hoge mate aan privacy, comfort en exclusiviteit zijn onmiskenbaar met de hotels verbonden.

De kamers hebben een hedendaagse inrichting met een subtiele Japanse touch. Ze bieden een serene sfeer waarbij de vloer-tot-plafond ramen uitkijken over de stad of de patio. De minimalistische inrichting wordt perfect aangevuld met traditionele shoji-panelen en authentieke kunstwerken.

Beleef een gastronomisch avontuur in de verschillende restaurants. Door de goede connecties met de lokale boeren, vissers, markthandelaars en gespecialiseerde leveranciers worden gerechten van de hoogste kwaliteit geserveerd. Kies voor Italiaanse verwennerijen in Arva of laat u verwennen met Japanse sushi bereid door master-chef Musashi in Musashi. Ontspan met een heerlijke cocktail en een vers gebakje in The Lounge of trakteer uzelf op champagne en lekkernijen in The Café.

Gun uzelf een wellness-beleving in de Aman Spa waar u geniet van diverse behandelingen met behulp van hoogwaardige producten. Maak gebruik van privéfitnesssessies of begeleide yoga- en pilateslessen. Ontspan bij het 30-meter lange zwembad en verwen uzelf met de stoomruimtes en warmbronwater (onsen) baden. Neem deel aan een theeceremonie, een kalligrafieles, een ikebana workshop, een origami sessie of een bezoek aan een sakebrouwerij.

  • Reizen naar Japan Japan
  • Hoofdstad Tokio
  • Munteenheid Yen
  • Tijdszone UTC +9
  • Taal Japans

Beleef Aman Tokio

Japan Culinary Journey met Aman

Een gastronomisch avontuur in exclusieve Aman resorts

Ontdek meer reizen

Kan u al niet wachten om naar Japan te vertrekken?

Ons beste advies: contacteer ons zo vroeg mogelijk.
Wij stellen graag uw reis op maat samen.

Maak een afspraak